Jørgen blev reddet fra kræft i Bilka – nu leder han efter sin redningsmand

Foto: Shutterstock. Modelfoto - dette er ikke Jørgen.

Jørgen Bæk fra Løsning er en heldig mand. Han fik nemlig reddet sit liv af en ukendt mand i køen i Bilka.

Hjælpen kom fra en overraskende side, da Jørgen Bæks kræft blev opdaget.

Fremmed læge reddede Jørgen

Da 81-årige Jørgen havde stillet sig i køen i Bilka og ville betale for sine varer i Bilka, havde han slet ikke forestillet sig, at det skulle have betydning for hans liv. Men i køen blev han opsøgt af en fremmet mand, der fortalte, at han var læge. Lægen havde en vigtig besked til Jørgen. Jørgen havde nemlig et modermærke på den ene kind, og det mente den fremmede læge, at Jørgen burde få tjekket, da det kunne være kræft. Det skriver Horsens Folkeblad.

”Han kiggede mig direkte i øjnene og sagde, at jeg skulle få tjekket det der på min kind, og at han vidste, hvad han talte om, fordi han var læge. Det hele gik så hurtigt, og det er jeg taknemlig for i dag, ” siger Jørgen Bæk til Horsens Folkeblad.

Jørgen fortæller efterfølgende, at det var en god ide, at han lyttede til rådet, og fik tjekket modermærket. Ved tjekket viste det sig nemlig, at Jørgens modermærke havde forstadier til kræft, og Jørgen fik med det samme opereret sit modermærke væk, så han ikke længere var truet af kræft.

Søger sin redningsmand

Jørgen Bæk havde haft modermærket i 20 til 25 år, men han fortæller, at da hans læge ikke har kommenteret på det, har han ikke skænket det en tanke, men han har også altid haft et stort skæg, så har man ikke kunne se det.

Derfor er der også en god grund til, at Jørgen er glad for at have smidt skægget. Men han er også glad for sin redningsmand, som han desværre ikke nåede at takke. Derfor er han nu gået på jagt efter lægen, som han satser på, at han kan finde frem til gennem sociale medier.

Jørgen har to flasker vin stående til din redningsmand, så derfor håber Jørgen, at han melder sig, så han kan sige tak.