Så kom kulden for alvor: Koldeste nat i tre år

En kold nat. Foto: Shutterstock

Hvis du er vågnet op med kolde tæer og en følelse af, at du ikke har haft nok varme på i huset, så kan der godt være noget om det. I hvert fald har natten til i dag været den koldeste målt i Danmark i tre år.

Vi skal helt præcis tilbage til marts 2018 før vi havde en nat, der var koldere end den, vi netop har frosset os igennem. DMIs målinger har vist helt ned til 11 graders frost i Jylland. Det var klokken 06.00 ved Horsens, at der blev målt minus 11,6 grader.

På Twitter meddeler DMI nemlig:

"Først på dagen lokal rimtåge i Jylland, ellers får vi i dag tørt vejr med nogen sol og mest svag til let vind. Temp. stiger i eftermiddag til mellem 0 og 3 graders frost."

Hele sidste år havde vi ikke et eneste frostdøgn, det var i sig selv en usædvanlig rekord. Nu slå Kong Vinter dog tilbage med minusgrader, der får selv det bedste vintertøj på prøve.

Når der er så koldt, så kan man godt mærke, hvis man bor i et hus, der ikke er isoleret godt nok. Det kan man heldigvis gøre noget ved. Her kan du læse mere om, hvad det er muligt at gøre med efterisolering.