En 3 kvart seng er en god sengeløsning, hvis pladsen er trang

Foto Pexels

At sove godt er noget de fleste mennesker værdsætter. Dertil må sengen gerne være komfortabel og af en lækker kvalitet.

Kvalitet understøtter skønhedssøvnen

Der er forskel på senge afhængigt af valget af madras. Det er vigtigt, at man vælger den rette madras, som passer til ens krops størrelse. Netop så man ligger godt og får den rette støtte fra madrassen. Jo mere kroppen og sindet falder til ro, jo mere fremmer vi vores skønhedssøvn. Idet vi behøver en sammenhængende hvile for at kroppen og sindet kan regenerer fra dagens oplevelser.

En 3 kvart seng er et godt alternativ

En 3 kvart seng i en lækker kvalitet med forskellige muligheder for valg af madras er et udmærket valg, hvis man dertil ikke har den store plads i sit soveværelse. Du sover ligeså godt, som i en King size seng. For ligger man komfortabelt, så fremmer det en søvn, hvor vi ikke bevæger os synderligt meget. Men beror selvfølgelig også på indeklimaet. En lækker 3 kvart seng kan også være en god sengeløsning til børneværelserne, gæsteværelset. En seng som også er fremstillet i et tidsløst design og kan fås i flere varianter afhængigt af madrasvalg. Farvevalget varierer afhængig af smag, men jordfarver er altid et godt valg for æstetiske udtryk og ikke mindst ro.

Soveomgivelser må gerne udtrykke ro

Uanset hvilket sovemiljø du skal indrette i dit hjem, fremmer rolige omgivelser en bedre søvn. Stærke farver er livlige farver, så de kan virke forstyrrende i at finde ro. Hvilket også gælder stærkt lys. Så at skabe et roligt sovemiljø også med mulighed for frisk luft er at foretrække, hvis vi gerne vil sove godt. Ekstra puder kan også være en god at have i sengen, for at understøtte svage dele af kroppen som lænd, hofter, knæ og nakke. Sørg ligeledes for generel udluftning i rummet også af puder og dyner. Netop for at holde dit sengemiljø friskt og indbydende. For der er ikke noget mere vidunderligt, når trætheden melder sig at kravle ned under dynen og dufte friskheden af renhed. Det indgyder til ro, og man falder ofte hurtigere i søvn. Og når man samtidig bruger mange timer i døgnet på søvn, er det vigtigt, at ens sovemiljø er lækkert, indbydende og komfortabelt. Så man netop hver dag kan vågne op og føle sig udhvilet til endnu en ny dag.