Få hjælp til fragt retur, så du har tid til alt det sjove

Foto: Pexels

Har du også startet en webShop? Måske driver du din egen lille butik, hvor der også er mulighed for at tilsende kunderne deres varer efter indkøb online.

Så kender du helt sikkert alt til både fragt, indpakning, retur og reklamation. Det kan virke lidt som et cirkus at finde rundt i alle de forskellige muligheder for transport, print, leveringsmuligheder og meget mere. Hvis du er ved at kaste håndklædet i ringen eller bare trænger til at bruge din tid på noget lidt mere spændende og interessant, så bør du overveje WooCommerce Fullfillment med Webshipper. For hvis du er nysgerrig på, hvordan du selv kan slippe for de kedelige og besværlige arbejde med fragt og retur, så læs med her.

Glade og tilfredse kunder

WooCommerce Fullfillment med Webshipper er en løsning til dig, som gerne vil spare tid på at håndtere fragt og retur af ordrer i din butik. Frækt kan nemlig virkelig være noget bøvl, som med en samlet pakkeLøsning, kan du bruge webshipperen. Her får du et digitalt værktøj, som tilpasses præcis din butik. Herfra kan kunderne selv vælge hvilket fragtfirma, som de ønsker. Det giver dem også mulighed for at vælge hvilken leveringstype, de gerne vil have, og hvor de gerne vil hente deres pakke. Helt automatisk bliver der også sørget for returmuligheder og andet praktisk, så du skal bruge mindst mulig tid på det. Samtidig får kunderne en stor tilfredsstillelse, fordi de får serveret alle løsninger og selv kan vælge den bedste for den.

Spar tid

Udover at dine kunder bliver tilfredse, så kan du også selv spare en del tid på de triste arbejde - og på samme tid får du tid til at være kreativ og udvikle din virksomhed, så den kan komme i vækst og vokse sig endnu større. Tjek WooCommerce Fullfillment med Webshipper ud allerede i dag.