Horsens Håndbold Elite og lokal sparekasse udvider samarbejdet og barsler med nye tiltag

Horsens Håndbold Elite udvider samarbejdet med Sparekassen Kronjylland i den nye sæson. Sammen tager de hul på nye tiltag, der skal udbrede kendskabet til klubben, spillerne og sporten.Foto: Sparekassen Kronjylland

HHElite fortsætter og udvider sit samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Nye tiltag er på vej.

Når HHElite 1. september skyder den nye sæson i gang som en del af Danmarks bedste håndboldrække, HTH Ligaen, bliver det med udvidet opbakning fra Sparekassen Kronjylland.

"Vi har samarbejdet med Sparekassen Kronjylland i Horsens i flere år, og klubbens gode resultater og oprykning har Sparekassen derfor også en aktie i. Sparekassen er i forvejen dybt engageret i håndboldsporten gennem lokale sponsorater landet over og ikke mindst som sponsor for kvindelandsholdet. Derfor ser vi dem som en stærk samarbejdspartner, som vi er stolte af at have som sponsor. Faktisk udbygger vi i den nye sæson vores samarbejde med Sparekassen, så vi kommer til at stå endnu stærkere og kan skabe resultater sammen også uden for banen," lyder det fra Jørgen Møller, der er direktør i HHElite.

Jørgen Møller løfter sløret for, at det for eksempel er planen, at flere af Horsens-spillerne skal deltage i nogle masterclasses på Sparekassens youtubekanal: HåndboldAkademiet. Her kan alle håndboldinteresserede blandt andet finde øvelser og tricks til at supplere deres træning.  

Vil udbrede kendskabet

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, Lone Reumert Hornstrup, glæder sig også til det udvidede samarbejde:

"Som lokalt pengeinstitut med ambitioner om at være en vigtig del af den lokale puls i og omkring Horsens, er det helt naturligt for os at være partnersponsor i HHElite. Derudover har håndboldsporten en helt særlig plads i vores hjerter, og jeg ser en unik mulighed for, at vi sammen med HHElite kan være med til at lave nogle anderledes ting, der kan komme hele håndboldsporten til gavn. For eksempel vil de masterclasses, vi kommer til at lave være frit tilgængelige for alle, og det er håbet, at de både kan være med til at inspirere folk til selv at prøve kræfter med håndboldsporten, men også motivere nuværende spillere til at udvikle sig i. Derudover er de jo også med til at udbrede kendskabet til HHElite og spillerne, og det vil vi meget gerne bidrage til," forklarer Lone Reumert Hornstrup i en pressemeddelelse.

Hun glæder sig naturligvis også til at følge holdet i HTH Ligaen, der spilles af Danmarks 14 bedste kvindehold:

"Vi ved, at kvinderne har kæmpet en sej kamp for at få Horsens tilbage i ligaen. Takket være en stor indsats fra både spillere og teamet omkring dem er det nu lykkedes. Herfra skal lyde en stor ros til dem alle, og vi glæder os meget til at følge dem helt tæt. På hjemmebane er vi selvfølgelig altid på sidelinjen," slutter Lone Reumert Hornstrup fra Sparekassen Kronjylland.