Sæsonens første nederlag til AC Horsens

Så blev det hverdag igen i Horsens. Efter en god premiere på Superligasæsonen måtte ‘Den gule fare’ tage hjem fra Haderslev med 0-2 i bagagen.

“Det er noget af det ringeste, jeg har set længe. Vi var ikke dygtige nok fremad i banen, og vi lignede ikke et hold, som kan score mål,” sagde Bo Henriksen efter kampen, og trænerens udfald mod sine spillere var fuldt forståeligt. Spillet hang slet ikke sammen, og selvom en del af det usammenhængende spil kunne tilskrives et fint fightende SønderjyskE-hold, så var det et uinspireret Horsens-hold, der løb på banen.

Helt generelt var det en godt gammeldags kedelig fodboldkamp, hvor begge hold manglede flere niveauer for at spille op til deres normale kampform. Til sidst viste SønderjyskE sig som det mest kyniske af de to hold og fik bolden to gange i kassen. Én gang ved Mads Hvilsom, der modsat kampen mod FC Midtjylland sidste sæson, havde fået besked på at sparke bolden i kassen. Desværre for Horsens kan kampens resultat ikke ankes, men Bo Henriksen må utvilsomt have fået hovedbrud af sit holds ringe indsats. Det skal der rettes op på inden AC Horsens på Casa Arena møder Hobro.