Testvinder: Med denne app kan du altid parkere billigt

En gratis app kan gøre det meget lettere og billigere for dig at parkere din bil. Se herunder hvilken app du skal vælge.

Noget af det der kan være mest frustrerende ved at være bilejer, er når bilen skal parkeres. Det kan være svært at overskue, hvilke steder man kan komme til at parkere, og hvad den samlede pris vil være.

Heldigvis er der en god og let løsning på dette, og det fortæller vi nærmere om herunder.

Parker billigt i hele Danmark

Sådan parkerer du billigst

Her på redaktionen er vi rykket ud i bilen, og vi har sat os for at finde ud af, hvordan vi kan komme til at parkere billigt og let.

Ved en hurtig google-søgning står det klart, at løsningen er en af de gratis parkerings-apps, man kan downloade direkte ned på sin telefon.

Der findes flere af dem, men de største i Danmark er klart ParkPark, Apcoa og Easypark. 

De tre største apps måtte vi naturligvis prøve, og vi rangerer dem herunder efter, hvilke der i vores optik er bedst.

  1. ParkPark

Bedst i vores lille hurtige parkeringstest er appen, ParkPark. Årsagen til dette er, at appen leverer lige præcis det, som der forventes af den.

En parkeringsapp hvor du har mulighed for at finde en p-plads, en app hvor du har mulighed for at betale for din parkering, og en app hvor du kan parkere så billigt som muligt.

ParkPark scorer højest på alle parametre, og derfor er vores klare opfordring, at alle danske bilejere bør download ParkPark-appen lige nu.

Med ParkPark undgår du gebyrer, når du parkerer, og derfor sparer du faktisk mellem 10-15% i forhold til andre apps.

  1. Apcoa

Apcoa er en ganske fornøjelig app. Der er gebyrer i forbindelse med din parkering, og derfor taber den i konkurrencen til ParkPark, men omvendt er det lettere at parkere i forhold til EasyPark, og derfor indtager appen en 2. plads.

Apcoa lader dog ikke til at være ligeså udbredt på parkeringspladser rundt omkring i Danmark, og det er derfor ikke sikkert, at du vil kunne benytte den alle steder. Vores opfordring ligger derfor fortsat med ParkPark.

  1. EasyPark

EasyPark er faktisk en ganske god parkeringsapp, og den er let at finde rundt i. Det helt store problem er dog, at den er rigtig dyr. Du betaler nemlig ikke kun for den tid du parkerer, du betaler for mere end det.

Et hurtigt eksempel.

Du parkerer på en parkeringsplads, men ved ikke hvor længe, du skal være der. Du sætter appen til 1 time, og så begynder din parkering. Hvis du er tilbage ved din bil igen efter 25 minutter, så bliver du stadig trukket for en time.