Så det tid til FIFA 19: Så gode er AC Horsens i spillet

Foto: EASports

Fredag den 28. september udkommer FIFA 19 i butikkerne, men allerede nu kan du få et smugkig på, hvordan AC Horsens rangerer i det populære fodboldspil. Har EASports ramt hovedet på sømmet i deres vurderinger, eller er de helt ved siden af?

Om fire dage udkommer det populære fodboldspil, FIFA 19, og det er naturligvis med deltagelse af AC Horsens. Selvom det i øjeblikket kun er muligt at spille en demoversion med begrænsede antal hold, så er alle holdene allerede lagt ind i FIFAs web-app, hvor man kan styre sit FIFA Ultimate Team.

Horsens24 har taget et kig på AC Horsens trup i spillet, som har fået en ganske middel vurdering. Spillerne vurderes ud fra deres egenskaber på en fodboldbane, hvor det især er, hurtighed, skud, forsvar, driblinger, fysisk og afleveringer der kigges på. Gennemsnittet af alle vurderinger giver en samlet vurdering til spilleren, og den kan du se herunder.

Sådan rangeres AC Horsens i FIFA 19

Vi starter på målmandsposten hos Matej Delac.

Målmænd:

Matej Delac: 65
Kevin Rav Mendoza Hansen: 55
Frederik Nørgaard: 50

Forsvar:

Peter Nymann: 64
Mathias Nielsen: 63
Thomas Kortegaard: 63
Søren Reese: 62
Mads Juel Andersen: 62

Midtbane:

Sivert Heltne Nilsen: 69
Jonas Borring: 66
Sammy Skytte: 63
Bjarke Jacobsen: 63
Mikkel Qvist: 60
Frederik Mortensen: 51

Angreb:

Hallur Hansson: 64
Lasse Kryger: 62
Oliver Drost: 59
Mathias Kristensen: 56

Det er værd at bemærke, at hverken Kasper Junker eller Michael Lumb er med i overstående trup. De forventes dog at være med, når spillet udkommer i butikkerne den 28. september.

Hvem er den bedste spiller hos AC Horsens?

Det kommer næppe som den helt store overraskelse, at den bedste AC Horsens spiller i truppen, er Sivert Heltne Nilsen. Den blonde nordmand der skiftede på en transfer fra topholdet Brann i Norge i løbet af sommerens transfervinduet.

Sivert Heltne Nilsen har en vurdering på 69, hvilket gør ham til AC Horsens bedste spiller i det nye FIFA 19 spil. Karakteren er tre højere end Jonas Borring, der har en score på 66. På tredjepladsen over de bedste spillere i FIFA 19 finder vi målmand Matej Dalac. Kroaten har en score på 65.

I den anden ende af skalaen må den unge Frederik Nørgaard håbe på, at han udvikler sig i løbet af spillet, ellers er det ham de kan drille i Horsens truppen, da han står med den laveste score på 50.

Hvem er den hurtigste fra AC Horsens?

Fysik er noget AC Horsens, er kendte på i resten af fodbolddanmark. Det er også på de parametre, at de skal vinde over de andre hold i FIFA 19. En egenskab som hurtighed, er nemlig ikke noget spillerne som sådan er i besiddelse af, og de kandiderer til at være blandt de absolut dårligste i Superligaen.

Unge Oliver Drost er således den hurtigste mand for AC Horsens i FIFA 19, hvor han står med en score på 77 i pace. Det er på ingen måde prangende, og størstedelen af Superligaklubberne har spillere med en pace på midt 80'erne.

Hallur Hansson er den næsthurtigste i Horsens med en pace på 74, mens Jonas Borring tager en fin 3. plads med en pace på 73.

I det centrale forsvar finder vi de langsomste spillere hos AC Horsens. Mads Juel Andersen har en pace på 45, hvilket gør ham til den langsomste i truppen. Søren Reese har en pace på 56, mens Nielsen og Kortegaard har en pace på henholdsvis 57 og 61.

AC Horsens i FIFA Ultimate Team

Rigtig mange FIFA-spillere går op i FUT (FIFA Ultimate Team) hvor man skal sammensætte hold ved at købe spillere eller åbne pakker, hvor der så er fodboldkort i. AC Horsens fans kan se frem til, at der er tre spillere i ACH truppen, der har et sølvkort i FUT.

Sivert Heltne Nilsen, Jonas Borring og Matej Delac er de tre spillere i FUT fra AC Horsens, der har fået et sølvkort, mens de resterende 17 spillere har bronzekort.

AC Horsens har en samlet vurdering på 60, hvilket placerer dem lige under midten i Superligaen.