Det sker i Horsens: Christopher, æggejagt og MGP

I denne uge er der nok at give sig til Horsens. Der er både aktiviteter for børn og voksne. Her er Horsens24s bud på, hvad du kan bruge din uge på.

En ny uge er så småt i gang, og der er en masse på programmet, som du kan give dig til den kommende uge. Horsens24 giver dig her overblikket, så du blot skal vælge, hvad du har lyst til at bruge ugen på.

Æggejagt på FÆNGSLET og Kunstmuseet

Påsken er ikke helt forbi endnu. På den sidste dag i påskeferien, kan du komme på æggejagt på FÆNGSLET. For hvilket barn kunne ikke tænke sig at møde påskeharen? Og samtidig fylde en pose med påskeæg.

På påskens sidste dag sender FÆNGSLET deres skuespillere, instruktører og make-up artister i på påskejagt. Børnene får adgang til en masse sjove påskelege – blandt andet æggeløb, æggepetanque, æggetårns-bygning og gækkebrevs-klipning.

Læs mere her. 

FÆNGSLET er ikke det eneste sted, som du kan komme på påskejagt.  I påskeferien kan du også kigge forbi Horsens Kunstmuseum til påskejagt! Børnene skal her lede efter de snedige påskeharer, som har gemt sig rundt omkring i udstillingerne og samtidig løs sjove opgaver.

Finder man alle påskeharerne og løser alle opgaver, får man et lækkert påskeæg og deltager samtidig i konkurrencen om en af de farvestrålende påskeharer fra museumsbutikken.

Læs mere her. 

Tørfisk og Comedy Loge

Den 25. april kan du opleve det kendte band Tørfisk der efterhånden er 37 år på bagen. Bandet fra Thyborøn har turneret Danmark tyndt med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. Så skal du opleve en etableret band, så kig forbi teateret.

Læs mere her.

Du kan også se Comedy Logen blive skudt i gang, hvor du er garanteret kvalitet og masser af humor. Du kender dog ikke på forhånd aftenens indhold. Denne gang kommer der hele tre komikere, men deres identitet bliver først kendt, når publikum har taget plads i salen.

Læs mere her. 

Christopher

Christopher er for ikke så længe siden kommet med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, Christophers har sidenhed smidt singlerne ”Monogamy”og ”Irony”. Disse opnåede også kæmpesucces. Så selvom Christopher har nydt lidt ro omkring sig, så virker det til at han er tilbage i topform.

Du kan opleve ham på scene den 26. april og synge med på de kendte numre.

Læs mere her. 

FRYGT FÆNGSLET

Den 26.-27. april kan du igen opleve FRYGT FÆNGSLET, men denne gang i en ny version – nemlig Nemesis. Du kan besøge den frygtindgydende kælder under FÆNGSLET. FÆNGSLET har udsendt følgende teaserbrev:

”Det er din første arbejdsdag på FÆNGSLET - tillykke! Du har vist dig som en god mulig kandidat, men kan du virkelig håndtere presset, der følger med jobbet? Som fængselsbetjent på prøve er det ikke nok med papirerne i orden. Du skal gennem en række øvelser og udfordringer for at vise dig værdig. Dermed skal du bevise, at du kan håndtere både det fysiske og psykiske pres, der følger med dagligdagen i FÆNGSLET. Det er vigtigt at de indsatte ved, at vi har magten, og at vi ikke udviser nåde. Vi glæder os meget til at opleve, hvordan du kan håndtere vores problematiske indsatte, og vi ser frem til at møde dig.

Venlig hilsen Fængselsinspektøren”

Læs mere her. 

MGP-koncert

Den 27. april kan du genopleve de allerstørste hits fra guitarist og sangskriver Poul Halberg, der har været på scenen i mere end 35 år. Hans sange spænder over hits som ‘Magi i Luften’, ‘Efterår”, ‘Elskes af dig’, ‘Jeg vil la’ lyset brænde’, Mandagsstævnemøde’ ‘Brændende Læber’ og ”’Transit’. Så glæd dig til en aften fuld af nostalagi og hits.

Læs mere her.

Den 28. april kan du nyde vinderen og andre udvalgte deltagere fra MGP 2019, når de kommer til Horsens Ny Teater. Kunstnerne vil hver især synge deres hits og lave en fest.

Du kan opleve følgende MGP-deltagere:
ELIO
ASTRID
LISA & XENIA
SODA

Læs mere her.