Det sker i Horsens: Crossfit, fiskekonkurrence og fodboldskole

Der er mange muligheder for at være aktive i ferien. I Horsens og omegn lægges der op til, at man skal bruge sin energi i denne sommer. Læs med her og se, hvad du kan bruge den næste uge på.

Det er sommerferie, men man behøver jo ikke at gå helt død. Horsens24 har som altid samlet ugens oplevelser, så du let kan vælge, hvad du skal bruge ugen på.

Crossfit med Charlotte - Aktiv Ø

På Endelave Havn kan du den 22. og 26. juli komme til at svede, når Charlotte guider dig gennem Crossfit. Træningen kører efter Tabataprincippet, og det er en blanding af styrke- og konditionsøvelser. Du får her trænet hele kroppen.

Læs mere her. 

Sejlads, surf og sup - Aktiv Ø

Endelave er stedet, det sker denne sommer, og den 22. 23. 25. og 26. Kan du være med til sejlads og surf. Det er både for øvede og begyndere, for der vil blive trænet med begyndersurfbrædder, 2.4 m2 sejl som er fra 9-10 år, voksensurfbrædder 4-6 m2 sejl og SUP-brædder 10'4, som er til både børn og voksne. Derudover er der joller - Optimistjoller som er fra 7-8 år, en 420 jolle til en erfaren voksen og 1-2 børn og en Dart 18 katamaran til 1-2 erfarne voksne og børn.

Læs mere her. 

Alkalisk træning - Aktiv Ø

Den 23. juli kan du komme til "Alkalisk Træning", som er træning for kredsløb og de små kapillærer i hjernen. Man laver åndedrætsøvelser og man øger sin fysiske og især mentale kapacitet.

Læs mere her. 

Golf på Gården - Aktiv Ø

Den 23. og 25. juli kan du teste dine golfevner på Danmarks eneste 5-hullers golfbane på Endelave. Du kan kigge forbi, om du er nybegynder eller ekspert.

Læs mere her. 

De fem Tibetanere - Aktiv Ø

Den 24. juli kan du blive klogere på De Fem Tibetaner, hvor du træner ved at føre energistrømme i kroppen. Du vil lære en masse nyt på denne dag.

Læs mere her. 

Løb med Line - Aktiv Ø

Samme dag kan du også komme på løb med Line på Endelave i de smukke omgivelser. Det er en frisk tur på 7 km.

Læs mere her. 

Groove på Langelinje

Du kan komme til Groove på Langelinje. Groove er kort fortalt en sjov måde at bevæge sig på og du får både pulsen i vejret og trænet mens du har det sjovt.

Læs mere her. 

Fodboldskole - Aktiv Ø

På boldbanen på Endelave kan du den 25. og 26. juli komme på gratis fodboldskole. Det er en fri skole, hvor der er plads til alle i alderen 6-15 år.

Læs  mere her. 

Mini-Kaninoen, en tur rundt Øvre - Aktiv Ø

Den 25. juli kan du komme med på Endelaves Mini-Kanino, som er en vandretur der starter på havnen, hvorfra man går ad Strandvejen. Turen er i alt 12 km.

Læs mere her. 

Kristian Klarvand fra Vejle KKV

Den 26. juli er der musik på programmet, når Kristian Klarvand kommer forbi med bandet Creedence Clearwater Revival.

Læs mere her. 

Åben fiskekonkurrence på Horsens Havn

27. juli er der fiskekonkurrence på Horsens Havn. Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening afholder en åben fiskekonkurrence på havnen som en sommerferieaktivitet for alle.

Læs mere her. 

Rideture i skoven

Den 28. juli kan du komme på ridetur i Fuglsang for uøvede ryttere.

Læs mere her.

Hygge i baggården

MÆRK Byen er kommet ind i Søndergades baggårde og har gennem ferien aktiviteter og oplevelser for børn.

I BAGGÅRD 1 - Søndergade 31 finder du baggårds-loungen med legestation, kridtvæg, kunstværk af Jamie Linley og opskrifter fra hele verden med BoTrivsel

I BAGGÅRD 2 - Rådhusgade 3 kan du gå på jagt efter endnu et kunstværk af Jamie Linley og en legestation med kridt

I BAGGÅRD 3 - Hospitalsgade 6 er der endnu et værk af Jamie Linley og en legestation for de mindste

I BAGGÅRD 4 - Torvet 4 er Lejrbål og fællessang

Lørdag den 27. juli og søndag den 28. juli er der i Baggård 1 fantasiskattejagt og baggårdsleg med Mitzie.

Læs mere her.