Det sker i Horsens: Mark Le Fêvre, Rock i Lunden, Hvam og Øgendahl

I denne uge starter udendørs koncerterne op i Horsens, når Rock i Lunden slåer dørene op for årets første koncert. Derudover er der en masse komik på programmet.

Foråret er så småt ved at gøre sit indtog, og Rock i Lunden byder velkommen til årets første koncert. Der er meget mere på programmet denne uge. Så læs med her hvor vi giver dig overblikket over ugens begivenheder.

Byvandringer og Bøvl med Mark Le Fêvre

Mandag den 6. maj inviterer Horsens Kunstmuseum og MÆRK BYEN til byvandringer rundt til byens nye gasværker, og udvalgte skulpturer i Horsens midtby. Du kan se alle de nye fine værker og få forklaringen bag dem.

Læs mere her.

Den 7. maj kan du opleve den kendte komiker Mark Le Fêvre, som oprindeligt stammer fra Horsens. Han præsenterer sit show således:

”Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Velkommen til mit allerførste Onemanshow BØVL. Hvis der er en morale med showet, så er det, at bekymringer betaler sig ikke! Tag det fra en mand, hvis hjerne er ekspert i at bekymre sig.

Et overtænkende sind, der har bragt mig i... Skal vi sige, nogle dumme situationer?
Heldigvis har dumme uheldige situationer det med at blive til underholdende historier

Og det er præcis, hvad showet er. En række underholdende historier, om alt fra at være hypokonder til boligkøb, depression ikke mindst, da jeg brækkede benet på min egen hundehvalp. Jeg kan love jer 2 ting - det bliver skide sjovt, jeg glæder mig! 
Velkommen til alt mit bøvl

De bedste hilsner Mark Le Fêvre

Hunden har det okay i dag! Rolig nu”

Læs mere her.

Det gode selskab og Grand Prix-vinder

Den 8. maj går Frank Hvam og Mick Øgendahl på scenen med, Det gode selskab, i Horsens ny Teater til et ekstra show.

Frank Hvam udtaler: ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver en del at snakke om… og en del at være bange for.” 

Mick Øgendahl tilføjer: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.”

Læs mere her. 

Den 9. maj kan du opleve Danmarks vinder af Eurovision Song Contest, Emmilie de Forest. De fleste kan nok huske Emmelie som den søde barfodede pige, der i 2013 endelig fik Danmark tilbage i det fine selskab, da hun vandt Eurovision Song Contest med sangen Only Teardrops.

I 2019 tager Emmelie på turné med sit band, med musik fra hendes to albums Only Teardrops og History, og til efteråret medvirker hun i Vild Med Dans TV2.

Læs mere her. 

Rock i Lunden med Queen Machine og John

Den 10. Maj er der endelig Rock i Lunden igen når Queen Machine og Rasmus Bjerg kigger forbi. Du kan glæde dig til en aften i hyldestens tegn, når Queen Machine spiller alle de gamle Queen hits Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen spiller hans kendte og elskede sange.

Læs mere her. 

Der er mere musik på programmet 10. maj når amerikanske Lucy Woodward kommer forbi med sit band.

Lucy er kendt for sit debutalbum, der indeholdt hittet ‘Dumb Girls’. Sangen ‘(There’s Gotta Be) More to Life’ med sangerinden Stacie Orrico et top 5 hit.

Læs mere her.

Enjoy the Silence og Dance Battle

Den 11. maj kommer Enjoy the Silence forbi og spiller Depeche Mode-sange.

Bandets kapelmester, Henning Vincent, fortæller:

”Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes.”

Læs mere her. 

Den 11. Maj kan du også lære at danske når bytorvHORSENS I samarbejde med Danskefabrikken fyrer vi op for endnu en DanceBattle. Du kan glæde dig til  8 forskellige dance shows med Dansefabrikkens elever, en børne-battle og en voksen-battle

Arrangementet er ganske gratis, så alle kan være med.

Læs mere her.