Det sker i Horsens: Mord til fods, Dyrenes dag og Julia Sofia

Der er nok af ting på programmet den kommende uge, og du får travlt, hvis du skal nå det hele. Der er lidt for alle interesser.

I denne uge har vi et spækket program på plakaten. Du kan blandt andet opleve alle Horsens mordsteder eller få gode råd til skønhed.

Kan man spise sig rask?

Den 30. september kommer den populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter og tv-vært Umahro Cadogan forbi og viser dig, hvad du skal spise for at blive sundere. Han er kendt for tv-programmet ”Kan man spise sig rask?”   

I dette foredrag får du viden om den kost og livsstil, der giver energi med det samme og sundhed på den lange bane. Du får samtidig overblik over en masse af de unødvendige sundhedsmyter om mad og træning, så du kan vide, hvad der er rigtigt og forkert.

Læs mere her.

Mord til fods - gerningssteder i Horsens

Den 1. oktober kan du komme på en anderledes vandretur gennem Horsens. Jørgen Bartholdy fører dig gennem gerningssteder i Horsens, og viser dig de steder, hvor der er sket drab, og du får historierne om, hvad det var, der skete.

Læs mere her.

Rudolph Care Event i Matas

Den 3. oktober er der eksklusivt Rudolph Care Event i Matas. Så hvis du eller din veninde trænger til forkælelse.

Til arrangementet får du indsigt i de lækre økologiske og bæredygtige hudplejeprodukter.

Du får:
• snacks & bobler
• en lille konkurrence
• VIP-shopping
• produktrådgivning
• en lille lækker goodiebag

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig her, og læs mere her.

Pejseshow 2019

Den 4. og 5. oktober afholder Hotel Pejsegården det årlige Pejseshow, og du kan komme med til en fest, der ikke går stille for sig. Der er både plads til gode grin, musik og en unik blanding af revy, show, sang musik. Mikkel Schrøder, Sara Gadborg, Christine Astrid og Gordon Kennedy kan du opleve på scenen.

Læs mere her.

Late Night - Støt Brysterne

Hos bytorvHORSENS støtter de som altid brysterne til lyserød Late Night, som i år er fredag d. 4. oktober. Du kan glæde dig til en masse aktiviteter, der støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne, Støt Brysterne.

Program:

Hele dagen - Prikballoner:
Køb en lyserød ballon hos centrets butikker, og vind et ekstra godt tilbud eller en præmie fra butikken.

Kl. 15.00 - 20.00 - Design din egen top
Besøg vores workshop og design din egen "Støt Brysterne"-top.
Toppen koster kr. 30,-

Kl. 16.00 - 21.00 - Live musik
Hver time fra klokken 16 til 21 optræder en ny, unik kunstner med sit helt eget originale materiale på centertorvet.

Kl. 16.00 - 22.00 - Tombola
Køb et lod fra vores Tombola, og se om du vinder en af de mange spændende præmier.

Læs mere her. 

Livet Før Døden

Helle Fredsbo fortæller i sit foredrag ”Livet før døden” om sine livserfaringer. Hun opfordrer i samme ombæring kvinder til at dele deres tanker og turde være sig selv.

”Lad os blive bedre til at dele med hinanden og at lære af hinanden – lære af alt det vi som kvinder rummer, alt det vi ønsker og drømmer om i livet før døden. Vi kan så meget hver især, og sammen kan vi endnu mere. Mit foredrag handler om relationer. Relationer til hinanden, vores familie og venner. Men det handler også om at turde være ærlige og åbne overfor hinanden og ikke mindst os selv. Vi er ikke vores tanker, og alligevel er de ved at ta’ livet af os indimellem. Tanker bliver lettere, når de deles. Og så skal vi også turde stå op for os selv… og hvad betyder det så?,” spørger Helle

Læs mere her. 

Beatles Revival

Den 5. oktober kan du opleve en kopi af The Beatles – Beatles Revival.

Beatles Revival er det tætteste du kommer på den ægte vare, og de gør meget ud af at være så tæt på de originale som muligt.

Læs mere her.

Dyrenes dag

Den 5. oktober kan du vinde præmier til din hund eller kat, når der bliver afholdt dyrenes dag i Bilka. Du kan dreje på det store lykkehjul, og måske blive den heldige vinder af hovedpræmien som er 1 års forbrug af hunde- eller kattemad eller en af den andre 300 præmier..

Læs mere her. 

Second Hand Marked

Søndag d. 6. oktober er der Second Hand Marked i bytorvHORSENS. Du kan altså igen komme af med tøj, brugskunst og sko – eller måske få et godt køb med hjem.

Læs mere her. 

Foredrag med Julia Sofia

DU kan også komme til foredrag med YouTuber og influencer, Julia Sofia, som er kendt som influencer indenfor skønhed- og livsstil på primært YouTube og Instagram. Julia Sofie deltog også i Vild Med Dans 2017.

Læs mere her.