Det sker i Horsens: Rasmus Seebach, Lenny Kvavitz og Gintbergs velgørenhedsshow

En ny uge er så småt ved at gå i gang, og Horsens24 har som altid sørget for at finde de sjoveste arrangementer til dig. Så læs med her, hvor vi giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Det er tid til en ny uge, og selvom mandag kan være hård at komme op til, så hjælper det altid med noget at se frem til. Vi giver dig her en liste over ugen sjoveste aktiviteter, så skal du bare vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Se byens nye gavle

Mandag den 20. maj kan du komme på byvandring og se de fine vægmalerier når Horsens Kunstmuseum og MÆRK BYEN inviterer til byvandring.

Læs mere her. 

Samme dag kan du også komme til et storslået show hos Forum Horsens, hvor du både kan opleve DGI Verdensholdets opvisning Namuh og høre om deres fantastiske rejse i hele verden.

Læs mere her.

Gintberg og Michelle Hviid

Den 21. maj kan du møde forfatter og iværksætter Michelle Hviid i Egebjerg Hansted Forsamlingshus. Kom med når hun fortæller sin hudløst ærlige og humoristiske fortælling om sit livs op- og nedture.

Læs mere her. 

Den 22. Maj kan du grine i en god sags tjeneste når komiker og tv-vært Jan Gintberg kommer forbi som Røde Kors-ambassadør.

Sammen med et hold af de allerbedste komikere går Jan Gintberg på scenen med showet ’Grin – i en god sags tjeneste’ og bruger humor til at samle penge sammen til Røde Kors’ arbejde for de svage og udsatte. Du kan blandt andet opleve Brian Mørk, Rune Klan, Christian Fuhlendorff, Carsten Bang, Geo og Thomas Warberg.

Alle aftenens komikere har sagt ja til at optræde uden betaling, ligesom Horsens Ny Teater har stillet scene, teknik og mandskab til rådighed for Jan Gintberg og holdet bag.

”Vi lovede virksomheder, at hvis de donerede, så ville de andre komikere og jeg forberede jokes og undervejs i showet svine dem godt og grundigt til fra scenen. Og der er så åbenbart en hel del mennesker i Horsens, der vil betale for den slags,” siger Jan Gintberg og uddyber:

”Ej. En kæmpe tak skal lyde til de lokale folk, der har hjulpet os her. Uden dem ville showet ikke være blevet til noget overhovedet. Nu glæder vi os bare helt vildt til at komme ud og underholde.”

Læs mere her. 

Rasmus Seebach og Lenny Kvavitz

Der kommer store navne på FÆNGSLET denne uge. Den 24. maj kan du opleve Rasmus Seebach, når han spiller sine kendte ballader.

Læs mere her.

Dagen efter er der igen koncert på FÆNGSLET, når verdensstjernen Lenny Kravitz slår vejen forbi med sin Raise Vibration Tour. Du kan desuden også høre Dizzy Mizz Lizzy og The Blue Van.

Læs mere her.