Det sker i Horsens: Sejlads, Surf og Store Nørd

Vi har endelig sommerferie, og nu skal der aktiviteter på bordet. Hos Horsens24 har vi samlet dem vi synes kunne være interessante at prøve, så læs med her, og se om der er noget for dig.

Sommerferien er over os, og det er nu der skal ske noget. Skal du ikke sydpå er der alligevel en masse du kan give dig til. Læs med her, hvor Horsens24 giver dig et overblik over ugens begivenheder.

Crossfit med Charlotte - Aktiv Ø

Er du den aktive type, så kan du starte ugen ud i med Crossfit på havnen. Charlotte hjælper dig den 15. og 19. juli igennem diverse øvelser efter Tabataprincippet og lærer dig at lave en god blanding af styrke- og konditionsøvelser for hele kroppen. Arrangementet er for alle uanset nuværende træningsniveau, og så er det gratis.

Læs mere her. 

Sejlads, surf og sup - Aktiv Ø

Det er igen på Endelave, at tingene sker. Den 15., 18. Og 19. juli kan du være med til at surfe – og det er ikke på internettet, men derimod i den fri natur på det blå hav. Du kan både komme som begynder eller øvet, da der bliver trænet på både begyndersurfbrædder med 2.4 m2 sejl (fra 9-10 år), voksensurfbrædder 4-6 m2 sejl og SUP-brædder 10'4 - til både børn og voksne.

Der er også forskellige muligheder for joller. Der er både Optimistjoller (fra 7-8 år), en 420 jolle (1 erfaren voksen og 1-2 børn) og en Dart 18 katamaran (1-2 erfarne voksne, børn evt. som passagerer)

Læs mere her. 

Fodboldskole - Aktiv Ø

Lige som i sidste uge, så er der igen fodboldskole på boldbanerne. Denne gang kan du være med den 15., 16., 18. og 19. juli. På fodboldskolen bliver der leget, driblet og skudt. Det er for alle børn i alderen 6-15 år, og uden tilmelding – du møder bare op.

Læs mere her. 

Golf på Gården - Aktiv Ø

Der er også mere golf for entusiasterne, men også for de nye golfinteresserede. Den 16. og 18. juli kan man teste sine golfevner på Danmarks eneste 5-hullers golfbane på Endelave. Man behøver ikke engang have golfjern og bolde med, da de kan lånes på banen.

Store Nørd, husholdningskemi-show - Aktiv Ø

På Endelave Skole løber der den 17. juli et stor arrangement af stablen for børn mellem 8 og 15 år.

I bedste Store NØRD laves der nemlig sjove kemiske forsøg med husholdningskemikalier, hvor du kan lære om kemikalierne og deres kemiske egenskaber.

Læs mere her. 

Koncert

Det er ikke slut på Endelave endnu, og kigger du forbi Endelave Kirke den 17. juli er der koncert med Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen der spiller "menneskemusik".

Læs mere her.

Den Genfundne Bro

Den 18. juli kan du få historien om Den Genfundne Bro på en guidet tur. Man kan høre historien om Gudenåen, jernbanen og det spændende projekt med restaureringen af broen. Turen varer ca. 1-1,5 time

Læs mere her.