Det sker i Horsens: Sommerferie, Foo Fighters og Nik & Jay

Børnenes sommerferie er lige om hjørnet, og Horsens24 giver dig her et overblik over, hvad der sker i ugens løb.

I slutningen af denne uge får børnene sommerferie, og der er lagt op til en lang periode med leg og glade dage. Hos Horsens24 har vi som altid fundet en masse spændende aktiviteter, som du kan give dig til i løbet af ugen.

Gør gadebørn til glade børn

Tirsdag den 25. juni kan du på Torvet være med til en velgørenhedsudstilling. Nepal 2010 har i 10 år rejst Danmark rundt for at vise og oplyse om det velgørende arbejde de udfører for udsatte børn i Nepal. Udstillingen har over 600 fotos, som kan ses på Torvet.

Læs mere her.

Foo Fighters

Et er verdens største bands gæster Horsens den 25. juni og mange har sikret sig billet til en af de vildeste koncerter i FÆNGSLETs historie. Som opvarmning har de Minds of 99, så der er virkelig gjort klart til en hæsblæsende aften i musikkens tegn.

Læs mere her.

Nik & Jay

Den 28. juni kommer en af de mest populære duoer fordi Lunden. Rock i Lunden byder velkommen til selveste Nik & Jay, og med sig har de den danske duo FOOL, som har gjort sig meget bemærkede den seneste tid. Nik & Jay har uendelig mange hits bag så, så publikum kan godt gøre sig klar til at synge med på alle de gamle sange.

Læs mere på Horsens and Friends eller Rock i Lunden

Sommerferie

Den 28. juni starter børnenes sommerferie, og igen i år har bytorvHORSENS sørget underholdning til børnene. Man kan som i alle andre ferier købe en børnebillet til 50 kroner, som giver børnene overraskelser i et stort udvalg af butikkerne i Horsens bybillede.

Billetten kan anvendes 28. juni - 11. august 2019.

Læs mere her. 

Ridetur i skoven

Den 29. juni kan du komme på trækketur i de smukke omgivelser ved Fuglsang. Du kan leje en smuk Islandsk hest og gå en tur med børnene til hest.

Læs mere her. 

Den Genfundne Bro

Den 30. juni kan du komme på en fin vandretur til Den Genfundne Bro på 4 km. Turen gennem den smukke natur ud til Den Genfundne Bro, herfra går man videre til Vestbirk Vandkraftværk.

Læs mere her.