Det sker i Horsens: Vitello, Martin Nørgaard og en masse teater

En ny uge er i gang, og Horsens24 har som altid lavet en oversigt over, hvad du kan give dig til. Denne uge er der en masse teater på programmet, og det meste kan du have børnene med til.

Vi er gået ind i en ny uge, og du skal nu finde ud af, hvad ugen skal bruges på. Vi kan godt love, at du ikke kommer til at kede dig, hvis du kigger forbi et par stykker af de arrangementer, som vi har undersøgt. Læs med her.

Er I også helt vilde med Vitello?

På Horsens Bibliotek kan du den 17. september kigge forbi til et arrangement for alle Vitello-fans. Den lille dreng har det med at være lidt politisk ukorrekt, men han er elsket af børnene – måske netop af samme grund. På børnebiblioteket er der først højtlæsning af Vitello, og bagefter kan man se film med ham.

Læs mere her.

Martin Nørgaard

Den 18. september gæster komiker, Martin Nørgaard, Horsens ny Teater til en en omgang hygge, hvor han tager den danske hygge under kærlig behandling. Nørgaard er kendt fra tv, men er nu på sin anden solotour. Du kan opleve ham i hopla.

Læs mere her. 

Anima

Fredag den 20. september kan du komme til animations- og dukketeater for børn og voksne. Stykket handler om Anna, der mister sin elskede hund og begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man er død.

Politikens Monna Dithmer siger om ANIMA: "Den grænseløse barnesnusfornuft smitter, samtidig med at man bliver rørt over forestillingens triste undertone: at være alene tilbage og gå på jagt efter det tabte. Det er stort at kunne tale om eksistentielle sager ud fra en lille dukke, der går rundt og undrer sig. Det er børneteater, når det er bedst - om man så er 100 år."

Det er Elise Müller og Lars Begtrup der styrer dukkerne.

Læs mere her. 

Mimbo Jimbo laver kunst

Horsens Amatør Teater er en del af Horsens Teaterfestival som du kan opleve i denne uge. Der er mange ting på programmet, og fredag den 20. september rulles der et stort lærred ud på gulvet, og så begynder Mimbo Jimbo at arbejde. Publikum får på lærred del i elefantens tanker. Børnene bliver også inddraget i forestillingen.

Læs mere her. 

Teaterforestilling: CHICKS

I bytorvHORSENS vil de også være med i Teaterfestivalen, og lørdag d. 21. september kan du gratis opleve forestillingen "CHICKS" i bytorvet.

I forestillingen møder vi de to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, der lever i et lille sammenklemt bur. En dag opdager de verden uden for buret og det gør indtryk.

Det er Horsens Teaterfestival der står bag forestillingen og du kan læse mere her.