Det sker i Horsens: X-Factor, Anders Matthesen eller Hugo Helmig

I denne uge er der virkelig lagt op til et knivskarpt program i Horsens. Så læs med her og se de kunstnere du kan opleve på scenen.

Ugen er lige startet, og Horsens24 giver dig her programmet for den kommende uge – Det er et spækket program, hvor du kan opleve alt lige fra nogen af de bedste musikere til de sjoveste komikere.

Anden bringer ud

Den 25. marts får du to muligheder for at opleve Anders ANDEN Matthesens nye show – Anden bringer ud. De seneste år, har Anden ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. Men efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow, er ANDEN nu klar til at vende tilbage til klassisk stand-up på landets små lokale scener.

Anden udtaler: ”De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig – der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder. Jeg glæder mig helt vildt – både til at være ude blandt folk igen og til at vende tilbage til klassisk stand-up uden et manuskript. Det er på den måde, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.”

Læs mere her.

Den 26. marts er der endnu en komiker på scenen. Denne gang er det Ane Høgsbergs andet soloshow, som man kan opleve. Showet handler om noget så tragisk som døden. Ane frygtede selv døden, da hun med frygten for at have fået brystkræft, og i den forbindelse opstod der en masse spørgsmål: Husker de at lave rigeligt med kage til gravøllet? Hvilken sang skal spilles i kirken? Og hvordan kommer min barndomskæreste til at tage nyheden? Ane havde heldigvis ikke kræft, men der blev sat gang i en masse tanker: Hvad er i grunden den vildeste måde at dø på, og hvem skal i hvert fald ikke arve noget, når den tid kommer?

Læs mere her. 

Niels Hausgaard – Tryk Min Danske Hånd

Den 28. marts kommer der irsk besøg når The Kilkennys kigger forbi. Bandet består af fire irske mænd – Dave Cashin, Thomas, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion, og bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

The Kilkennys er en værdig arvtager efter legendariske The Dubliners.

Læs mere her. 

Den 29. og 30. marts går Niels Hausgaard på scenen i Forum Horsens. Her kan du opleve showet TRYK MIN DANSKE HÅND.

Læs mere her. 

Hugo Helmig og X-Factor

Hugo Helmig har været på manges læber den seneste tid, og 29. marts går han på scenen i Horsens blandt andet med nummeret ’Please Don’t Lie’, som var den mest spillede danske sang i radioen sidste år og er blevet streamet over 30 millioner gange.

”Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange,” fortæller Hugo Helmig.

Læs mere her.

Samme aften er der Late Nigth i bytorvHORSENS, hvor butikkerne har åbent helt til kl. 22.00. På aftenen er der også en ekstra overraskelse du kan nemlig opleve Gina Michaells fra X-Factor. Ud over hende vil det der komme en deltager mere, hvem det er, bliver dog først afsløret senere på ugen. 

Læs mere her. 

Du kan også komme til designmarked, hvor du kan møde en masse dygtige designere med en bred palette af forskellige produkter - lige fra tøj og smykker til interiør, illustrationer og hudpleje.

Du kan besøge markedet til og med lørdag klokken 16.00.

Hotel Pejsegården lægger endnu engang op til en spændende koncert, når Lis Sørensen kigger forbi. Det gør hun lørdag den 30. marts. Koncerten er inklusiv spisning. Det bliver en Rejse ned ad memory lane, når Lis Sørensens viser sit imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier.

Læs mere her.