Er du Horsens' bedste beerpong-spiller? Kvalificer dig til DM på Hekkenfeldt

Horsensbaren Hekkenfeldt inviterer til kvalifikation i DM i beerpong på lørdag, den 29. september. Her skal håbefulde deltagere forsøge at spille sig videre til finalen i Aarhus, der løber af stablen den 27. oktober.

Hver weekend dyster unge mennesker landet rundt i det populære drukspil beerpong, hvor det gælder om at kaster en bordtennisbold i alle modstanderens kopper, inden din modstander når at ramme alle dine.

Hvis du føler, at du har et specielt talent for den alkoholiserede udgave af ping-pong, så bør du måske overveje at stille op, når Hekkenfeldt i Horsens på lørdag afholder kvalifikationen til DM i beerpong finalen, der afholdes den 27. oktober i Aarhus.

På barer i hele landet afholdes der i disse uger kvalifikationer, hvor vinderne går videre til den eftertragtede finale, hvor den samlede vinder vil kunne kalde sig for Danmarksmester i beerpong.

Billet til DM og præmier for mere end 14.000 kroner

Turneringen foregår som et 2vs2 koncept, så det er nødvendigt at have en makker. Det er dog kun en fordel, da der skal drikkes rigtig meget øl, hvis man har planer om at gå hele vejen. Er du på det hold, der vinder hele turneringen på Hekkenfeldt i Horsens, så bliver du belønnet med entre til DM-finalen i Aarhus, samt en bordpakke til en værdi af 8.000 kr.

Taber man finalen, vil man fortsat få adgang til DM-finalen, mens der venter en flot trøstepræmie i form af en bordpakke til en værdi af 4.000 kr. Ender man på bronzepladsen, er der ingen billet til DM-finalen. Til gengæld er der en bordpakke til en værdi af 2.000 kr.

Der er sidste tilmelding i morgen, onsdag den 26. september, klokken 12:00. For at tilmelde sig skal man sende en SMS til telefonnummer: 51292763. SMS’en skal indeholde holdnavn, navn på deltagerne samt en mailadresse. Prisen pr. hold er 150 kroner hvilket er inklusive øl til alle holdets kampe.

Ønsker du at læse mere om DM i Beerpong, kan du finde flere informationer på deres hjemmeside her.