Nordeuropas største krimimesse kommer til Horsens

Foto: Krimimessen

Hvis du er til nervepirrende krimier, så har Horsens Bibliotek og FÆNGSLET det perfekte arrangement til dig. Den 6. april afholder de Nordeuropas største krimimesse, hvor du kan få spænding i massevis og møde kendte og elskede krimiforfattere.

Du skal sætte kryds i kalenderen den 6. april, hvis du kan lide spænding, chok og krimier. Nordeuropas største krimimesse slår dørene op i Horsens på FÆNGSLET , hvor du kan møde kendte krimiforfattere som Camilla Läckberg og Sara Blædel.

Mød både danske og internationale krimiforfattere

Der kommer et stort arrangement til byen, når krimimessen åbner i Horsens. DU kan møde både danske og internationale krimiforfattere som Camilla Läckberg, Sara Blædel, Elly Griffiths, Hjorth og Rosenfeldt, Camilla Grebe, Jens Henrik Jensen, Thomas Enger, Jørn Lier Horst og B.A. Paris.

Nordeuropas største messe for krimifans
Der vil være ny inspiration at hente til krimimessen i Horsens. Det er Nordeuropas største messe for krimi og spænding og der vil være viden og inspiration om nye bøger til alle krimifans. Skal du finde ud af hvilke krimier der skal med på sommerferien, eller som du skal nyde de lange aftner med, så er det værd at kigge forbi denne messe.

Når du deltager får du en helt unik mulighed for at møde nogle af de bedste danske og internationale krimiforfattere, og tale om deres bøger. Du kan også høre forskellige oplæsninger af krimierne og der vil blive lavet interviews med de forskellige dygtige krimiforfattere.

Du kan se programmet for krimimessen på krimimessen.dk