X-Factor-koncert i bytorvHORSENS – her er aftenens kunstnere

Foto: bytorvHORSENS

BytorvHORSENS har længe holdt skjult, hvem den anden deltager til X-Factor-koncerten på fredag skulle være. Nu er det afsløret, og du kan godt glæde dig til en vild koncert.

Som vi annoncerede i Det sker i Horsens, så er der X-Factor-koncert i bytorvHORSENS på fredag. Til Late Night arrangementet har det længe været kendt, at Gina Michaells skulle spille, men det er været en hemmelighed hvilken anden kunstner der skulle gå på.

Foto: bytorvHORSENS

Valgt fra i X-Factor

Nu er det afsløret, at det er spillemanden Patrick der bliver den anden X-Factor-deltager, der skal spille til koncerten.

Patrick blev sidste fredag fravalgt i X-Factor, da Thomas Blachmann valgte at pigegruppen ECHO skulle videre på bekostning af Patrick. Derfor er Patrick ledig til at kunne spille i bytorvet på fredag.

Sammenlignes med Kim Larsen

Patrick er en ægte spillemand. Han er helt sig selv, hver gang han går på scenen, og han har en ro, som også gør, at han er blevet sammenlignet med Kim Larsen.

Foto: bytorvHORSENS

Patrick elsker musikken og finder sin inspiration i de store folkekære navne som Kim Larsen, Aretha Franklin og Johnny Cash.

Han indtager scenen i bytorvHORSENS sammen med Gina Michaells nu på fredag fra kl. 18.00!

Du kan følge Patrick her. 

Gina kan du følge her.