Ny app med avanceret algoritme mener at have fundet Horsens’ bedste spisested

Hvem skal man spørge, når man skal finde et godt spisested i Horsens? Tripadvisor? Google? Eller sin madglade ven der ved alt om de bedste spisesteder? Den nye app Eatie mener at have fundet de 25 bedste restauranter i Horsens.

Internettet er ved at flyde over med anmeldelser af spisesteder og restauranter, og det bliver sværere og sværere at navigere i de mange anmeldelser. Ved at indsamle over 6000 restauranter, cafeer og spisesteder i Danmark og alle deres anmeldelser, ønsker den nye app Eatie at gøre det lettere at udforske den danske restaurantscene.

“Vi indsamler en enorm mængde data, som skal gøre det nemmere for danskerne at få overblik over de bedste spisesteder i de danske byer. Vi bruger en algoritme, der udregner et vægtet gennemsnit for hvert spisested på tværs af deres anmeldelser på forskellige sider. Scoren er et tal mellem 1 og 10, der let giver overblik over, hvordan tidligere gæster har bedømt stedet, maden og servicen,” siger Morten Lie Jørgensen, direktør i Eatie.

Der er altså ikke tale om en manuel vurdering men en datadrevet proces, som illustrerer hvad gæsterne mener om spisestederne, og ikke hvad teamet bag Eatie selv mener.

Et inspirationsunivers af lister

Teamet hos Eatie har planer om mange spændende features for appen. Én mulighed lige nu er, at man som bruger kan lave sine egne lister i appen med sine yndlingsrestauranter, steder man gerne vil besøge i fremtiden, og steder, man gerne vil anbefale andre.

“Vi har en masse fede features, vi gerne vil realisere, men en af de første bliver, at brugerne kan lave deres egne lister med spisesteder og følge hinandens lister. Det bliver et inspirationsunivers, hvor man let kan tilføje spisestederne til sine lister over yndlingssteder, børnevenlige steder, steder til en romantisk date, eller hvad end man vil lave en liste med,” siger Morten Lie Jørgensen.

Eatie har også sørget for, at der allerede er masser af inspiration af hente i Eaties app om spisestederne i Horsens. Toplisten over de bedste restauranter, spisesteder og caféer er et eksempel på en overskuelig liste, der viser, hvordan Horsens' spisesteder er bedømt på tværs af Google, Tripadvisor, Facebook og andre sider på internettet, hvor det er muligt at anmelde restauranter.

Horsens' bedste restaurant ifølge Eatie

Eaties algoritme mener, at Horsens bedste restaurant blot har eksisteret siden sommeren 2017, og er en kaffebar, der serverer fransk charcuteri, lækker kaffe og livemusik for gæsterne.

Hvis ikke du allerede har gættet det, er der tale om La Vie, som ligger på førstepladsen med en flot score på 9,9 ud af 10.

Horsens top 3 ser således ud:

  1. La Vie
  2. Olivias
  3. Da Angelino Pizza & Pasta

Se hele Horsens top 25 her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-8700-horsens