Bagmand dømt: Arrangerede indsmugling af 1,5 ton hash

En 37-årig mand blev i Retten i Horsens idømt seks års ubetinget fængsel for at have været med til at arrangere indsmugling af 1.500 kilo hash, som blev kørt med lastbiler til Danmark via Spanien og Holland.

Nu kan sommerens strandgæster bare komme: Husodde Stand er blevet bredere og blødere

Den sidste gravemaskine har netop forladt Husodde Strand. De forgangne otte uger har Horsens Kommune flyttet sten, bygget og forstærket høfder og kørt tonsvis af sand til stranden. Arbejdet har resulteret i, at Husodde Strand er blevet næsten dobbelt så bred som tidligere - og strandgæsterne kan nu slænge sig i det nye sand og gå i vandet fra den udvidede lækre sandstrand.

Jeg går efter den blå BILKA-skjorte

25-årige Mathias Møller er ansat i Unik Job - en gruppeudplacering for borgere med funktionsnedsættelse, som træner til at kunne varetage et arbejde på ordinære vilkår. Mathias går benhårdt efter at blive ansat i ekstern beskæftigelse i BILKA og dermed udskifte Unik Job trøjen med den blå BILKA-skjorte

5. maj afsløres de to første vejnavne, der er opkaldt efter lokale frihedskæmpere i Horsens

Befrielsesdagen markeres i Horsens Kommune med hædringen af to lokale frihedskæmpere, der betalte den ultimative pris i kampen mod besættelsesmagten

Første del af cykelstien mellem Horsens og Østbirk er nu på vej

Anlæggelsen af den nye cykelsti deles op i to. Horsens Kommune er klar til at gå i gang med den første del mellem Horsens og Egebjerg til efteråret.

En tur til Østjylland

Østjylland har ekstrem meget at byde på, hvis man følger landskabet op, ser man nogle helt forskellige udtryk, og man kommer forbi uendelig mange forskellige hyggelige byer i alle størrelser.

Find en god revisor i Horsens

Regnskab og økonomi generelt kan give os mange kvaler. Alt for mange af os har et anstrengt forhold til penge, og det skaber som regel hverken velstand eller glæde.

Gårdbrand ved Horsens

Lørdag eftermiddag måtte brandvæsen og politi rykke ud til en brand i en gård tæt på Horsens.

Level 42 kommer til Horsens

Du har sikkert danset til ud på de små timer til Level 42’s store hits som blandt andre ”Something About You”, ”Lessons in Love” og ”Love Games”. Til næste år kan du opleve bandet bag live, når Level 42 indtager Forum Horsens til november.

Drik dem ikke: Skimmelsvamp kan gro i flaskerne

Fire forskellige drikke fjernes nu fra butikshylderne, da der er risiko for, at de kan udvikle skimmelsvamp.

Sider