Buketter til enhver lejlighed i Horsens

Blomster skaber glæde, og derfor vælger mange at købe en buket og forære til festlige lejligheder. Buketter er smukke og emmer af liv og friskhed, så det er oplagt at vælge at købe buketter til at fejre mærkedage for familie og venner.

Få IT-hjælp til dine computerproblemer

IT-hjælp og computersupport lyder i manges ører som noget, der kun hører til i erhvervslivet, men ikke desto mindre er der faktisk IT-hjælp at hente til private – og det behøver faktisk ikke at koste en bondegård.

Fordele som iværksætter: 3 grunde til, at du bør have et holdingselskab

Det kan i mange tilfælde være en god idé at oprette et holdingselskab i samme omgang, som du registrerer din virksomhed. Se her, hvorfor.

Det sker i Horsens i efterårsferien: Hjalmer, Sigurds Danmarkshistorie og Flying Superkids

Det er efterårsferie, og nu har børnene en masse forventninger til oplevelser og aktiviteter den kommende uge. Horsens24 har i denne uge samlet en masse aktiviteter, som henvender sig til børn.

Skal du vælge underbukser til herre i bomuld eller blandingsbomuld?

Skal du finde et par underbukser af bomuld i dag, som er naturligt bæredygtige? Så skal du fokusere på enten bomuld eller blandingsbomuld. Men hold især øje med et materiale som mikrofiber - det er bæredygtigt fibre fra kvast og rester fra træer, der gør dem ekstra bløde.

Ny webshop fra Horsens: Sælger dit gamle ur gratis og hjælper dig med at få et nyt

Klassiske ure går aldrig af mode. Det har man indset hos Nyt-ur.dk, hvor man kan sælge sit ur gratis eller få garanti for en sikker handel, når man investerer i nyt ur gennem siden. Webshoppen holder til i Horsens, men har ambitioner om at indtage hele landet. 

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø

Det gennemsnitlige menneske tilbringer mange timer på arbejdet i løbet af et døgn, og regner man på det, bliver det til overraskende mange timer i løbet af et arbejdsliv. Alene af den årsag er det uendeligt vigtigt, at det er rart at være på arbejdspladsen, og at arbejdsmiljøet er sundt og godt.

Sådan får du renset dit tag bedst muligt

Hvis du er husejer, har du sikkert bemærket, at dit tag efterhånden er blevet mere og mere beskidt.

Alternative kosttilskud

Det er meget populært at tage kosttilskud mod forskellige lidelser eller for at opnå en bedre livskvalitet. Men hvornår er det egentlig klogt med kosttilskud, og hvilke kan man overveje? Denne artikel kigger på nogle af de mest udbredte alternative kosttilskud, som også fungerer som en slags medicin.

Arranger den perfekte første date

Den første date kan være nervepirrende og angstprovokerende. Det er der, I får lov til at se hinanden an for første gang, og det er her, I kommer til at danne det første indtryk af hinanden.

Sider