Sådan er butikkernes åbningstider i Horsens åbent i julen

Nu er det endelig jul, og det er tid til familiehygge. Det er dog også nu, at den store julemiddag skal serveres, og er du en af dem, som handler i sidste øjeblik eller har du glemt rødkålen, så kan det blive svært at skaffe, da de fleste butikker lukket i juledagene.

Forældre tvang Stine til at spise sin hund – nu udgiver hun bog

Forestil dig, at dem, der burde elske dig mest, i virkeligheden ikke er i stand til at tage sig af dig, men i stedet for tyranniserer dig og dagligt fortæller dig, hvor uduelig du er. For Stine Dreyer var det hverdag, og det blev så slemt, at hendes forældre en dag, hvor de havde spist svampe, tvang Stine til at spise en hund, som hun havde leget med.

Grøn Horsens: Redder 40.000 måltider fra skraldespanden

Det er ingen hemmelighed, at danskerne er blevet ekstra opmærksomme på at passe på klimaet. I Horsens er det ingen undtagelse, og både borgere og erhvervsdrivende har været med til, at vi i Horsens har reddet over 40.000 måltider, som i stedet ville være røget i skraldespanden.

Horsens Teaterfestival – Reumertvindere på scenerne til årets festival

I Horsens kan man igen i år opleve en teaterfestival med en masse forskellige stykker. Vi har talt med Maria Suh der er Festival- og projektkoordinator på Horsens Teater Festival.

Luksusfælden i Horsens: Vildeste attitude i programmets historie

I aften kan man se Luksusfældens eksperter forsøge at hjælpe et par fra Horsens. Vi kan dog godt afsløre, at eksperterne, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, er kommet på noget af en opgave, der nærmest ender i et skænderi.

Lokal rapper til Wall of Sound: ”Min mission er helt sikkert, at blive til mere end bare et lokalt act”

I weekenden kan man for andet år i træk opleve festivalstemning i Horsens, når Wall of Sound slår dørene op på Fængslet i Horsens. Der er mange kendte kunsterne på programmet, men også et par lokale kunstnere har fundet vej til scenen. En af dem er Jonas Eddie, som er en del af crewet HRSNS. Vi har taget en snak med ham om musik, drømme og ambitioner. For hvordan når man så langt, at man får lov at komme på scenen på en festival?

Her kan du fejre sankthans i Horsens

På søndag fejrer vi sankthans med bål og sang. Derfor får du her en liste over nogle af de spændende og hyggelige bålarrangementer i og omkring byen.

Det sker i Horsens: Rockfest i Lunden med D-A-D, Elvis og Big Band

Det ser ud til at blive en uge i musikkens tegn med denne uges begivenheder. Som altid har Horsens24 listet de vigtigste begivenheder op, så du blot skal vælge hvad du vil lave.

Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Horsens på Kristi himmelfartsdag

I helligdagene holde de fleste butikker lukkede, og selv de butikker som plejer, at have søndagsåbent, og som ellers altid redder en, når man har glemt at købe de sidste varer, holder måske lukket. Horsens24 har derfor lavet en oversigt, så du kan se, hvor du kan handle, så du ikke går forgæves.

Vil gøre Horsens til en ren by

I flere byer forsøger lokale kræfter at gøre deres for at holde byerne rene for skrald. Andreas Kisum Nielsen har været med til at starte initiativet Clean Horsens, som kombinerer motion med at samle skrald i byen.

Sider