Tilbageblik på 2018: De 5 mest læste artikler

Nytårsaften er nu veloverstået, og vi er et par dage inde i 2019. Det er dermed blevet tid til et tilbageblik på året der gik. Hos Horsens24 har vi samlet de 5 mest læste artikler i 2018.

Det nye år er småt gået i gang, og vi vil med en oversigt over de mest populære artikler på Horsens24 kigge tilbage på året der gik.

1.

På førstepladsen finder vi en artikel fra vores reportageserie På opdagelse i Horsens. I artiklen tog vi 8-årige Marinella med i bytorvHORSENS for at bedømme deres hajudstilling. Marinella var stor fan af udstillingen, og gav sit bud på andre oplevelser for børn i Horsens.

Læs hele artiklen her:

Læs også

Aktiviteter for børn: Sig hej til en haj

2.

På andenpladsen finder vi et interview med den kendte musiker, Esben Kronborg. Interviewet blev foretaget i forbindelse med Esbens optræden på den nye festival Wall of Sound. Det er blevet bekræftet, at der senere i år igen vil blive afholdt Wall of Sound, så må vi se, om Esben Kronborg igen skal optræde.

Du kan læse eller genlæse artiklen lige her

Læs også

På lørdag rocker Esben Kronborg til Horsens’ nye festival på Fængslet

3.

På tredjepladsen finder vi artiklen om Marlene og Kim, som har en noget alternativ juletradition, hvor de dropper juleaften og i stedet tager ud og oplever verden sammen. Marlene og Kim har været langt omkring, men i år kom de dog ikke afsted.

Du kan læse om Marlene og Kims jul her:

Læs også

Alternativ jul: Marlene og Kim holder jul i de varme lande

4.

Den fjerde mest læste artikel er artiklen om horsensianske Claus Hagstrøms udgivelse af romanen ”Se nu stiger solen”, som blandt behandler emner som hævnporno. Romanen blev udgivet på det nye horsensianske forlag Leatherbound.

Læs om bogen og udgivelsen her:

Læs også

Lokal forfatter udgiver roman, hvor scenen er sat i Horsens

5.

Den sidste artikel udsprang et besøg på Gallery Hjorth, hvor vi mødte galleriejer, Allan Hjorth til en snak om Horsens, kulturlivet og det at bo i byen.

Du kan læse hele artiklen her:

Læs også

Mit Horsens: Horsens mangler et oplevelsescenter eller en skøjtehal

(Faktisk har vi snydt lidt, da vores artikel om åbningstider i julen også var blandt de mest populære, men da den allerede nu er håbløst irrelevant, har vi valgt ikke at inkludere den.)